Zondagse Rust
Door: cenk
Blijf op de hoogte en volg Corry en Kees
19 Juli 2015 | België, Turnhout
Onze eetstop is op 50km. Bij het Prinsenpark, een natuurgebied van de Provincie Antwerpen. We vinden een bank met afdak en genieten van ons maal. Het is nog steeds druilerig.
14.00u fietsen we verder langs de LF 51 tot aan het gehucht Houtum. Bij de Watermolen gaan we verder op "onze" route GPS. Via Kasterlee richting Turnhout. Waar we nog ongemerkt snel aankomen en zonder problemen de auto terugvinden. 15.30u 70 km.15,8 gem. 125 klimmeters.
En de zon komt te voorschijn. Om 17.00u.kunnen we de auto in onze garage zetten. We zijn thuis.
Het waren 4 mooie dagen om enigzins onze gedachten te ordenen en "zitvlees" te krijgen voor onze tocht augustus - september. We nemen het aanbod van Corry aan om bij haar het Dagmenu te komen nuttigen. Wat we graag accepteren.
Vogels: gekraagde Roodstaart, Witte Kwik, Torenvalk, Buizerd en Kool en Pimpelmees, Vink.
Vlinders: helaas niet warm genoeg.
Planten: o.a. Kattekruid, Hertshooi, Moeras Spirea
Het was weer een bijzondere ervaring deze dagen.
19 Juli 2015 - 22:42
Corry:
T was fijn en vreemd jullie na een paar daagjes weer te zien. Lekker samen eten en verhalen aan horen, als vanouds nu slechts 2 oren. Maar ik heb wel gouden Caroles in huis, dat dan weer wel.