Een IJsvogel bij 30 graden - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Corry en Kees Zelfde - WaarBenJij.nu Een IJsvogel bij 30 graden - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Corry en Kees Zelfde - WaarBenJij.nu

Een IJsvogel bij 30 graden

Door: cenk

Blijf op de hoogte en volg Corry en Kees

20 September 2014 | Spanje, Málaga

Vanmorgen hebben we goed uitgeslapen en op Spaanse tijd en buitenshuis ontbeten. Voor sommigen thuis, de organisatoren van de Tielemanloop bijvoorbeeld, zal dat anders zijn geweest. Die zullen wel vroeg op zijn geweest en zullen vast een drukke dag gehad hebben. Tot deze morgen, moeten we bekennen, hebben we haast niet aan die wedstrijd gedacht. Hadden zeker andere dingen aan ons hoofd.
's Morgens was het 29 graden in Malaga; een uitgelezen temperatuur om naar het strand te gaan. De Koploper maakte nog wat foto's en voor de rest voerden we niet veel uit.
In de loop van de dag gingen we vast de tassen inpakken. En nu maar hopen, dat we, als we morgen aankomen, niets vergeten hebben. Zou immers niet de eerste keer zijn!
In de loop van de dag merkte de Koploper op, dat hij toch nog wel heel zware benen had van dat wandelen van gisteren! Bij wandelen ben je altijd in beweging en bij het fietsen kun je bij het afdalen de benen heerlijk stil houden. Of zou het dan toch de leeftijd zijn?
Om het af te leren gingen we nog een keer uit eten. Vis. De Spanjaarden raakten een beetje overstuur. Het "regende" een heel klein beetje. Snel werd het scherm naar beneden gelaten, de gasten mochten eens nat worden.
En nu, bij 30 graden C, gaan we ons opmaken voor de terugreis!

Vogels: We pikten nog een IJsvogel mee, die tussen de rotsen en het strand vloog.

Afgelegd: vrijwel niets, gemiddeld heel weinig en zeg maar 0 hoogtemeters.

• 20 September 2014 - 22:53

André G:

Goede en veilige reis naar huis!

• 20 September 2014 - 23:21

Iman En Jannie:

Geweldige reis en geweldige prestatie! We hebben genoten ! Goede terugreis!

• 21 September 2014 - 10:39

Wout:

Het was weer geweldig leuk om jullie dagelijkse verslagen te lezen. Daar door is het net of je zelf een beetje mee op reis bent. Alleen de hitte, de steile klimmen en de dazen heb ik dan niet echt gemist. De ijsvogel was zeker ook op vakantie? Wel thuis!

• 21 September 2014 - 19:32

Sjaan En Kees:

Hoi Corrie en Kees,
    Wat was het leuk,fantastisch om jullie te volgen op de mail.
    Hoorde van Corrie dat jullie morgen weer naar huis komen.
    hopen dat jullie een goede reis naar Nederland hebben.Welkom thuis.
    De Tieleman run is goed gegaan een beetje te warm maar ach dat hoort erbij. Toch???? We zien elkaar weer hopelijk bij de Palland.
    Groeten Sjaan en Kees.

• 21 September 2014 - 20:42

John En Els:

Hoi Kees en Corrie,
    We hebben weer genoten van jullie verhalen en foto's. Het was iedere avond weer wachten tot er een bericht binnen kwam en dan gelijk lezen en dan naar bed. Het zal wel vreemd zijn dat we niets meer krijgen. We vinden het erg knap dat jullie over die hoge bergen zijn gekomen. We wensen jullie een goeie reis naar huis en tot horens. Groetjes John en Els

• 21 September 2014 - 20:50

Krijn En Clarie:

wat een mooie prestatie hebben jullie geleverd en volop genoten natuurlijk van alles wat er op jullie pad kwam.
    wij in ieder geval wel.
    een goeie reis naar huis toegewenst en we komen elkaar wel weer eens tegen.

• 21 September 2014 - 21:18

Leny En Doom:

Bedankt voor jullie uitvoerige verslagen en foto's, wel thuis en spoedig tot horens of tot ziens!

• 21 September 2014 - 21:42

Daniel:

Corrie en Kees
    Wij uit Dirksland wensen jullie een goede reis terug en hebben genoten van je verhalen en foto's
    Tot ziens bij de atletiek.

• 21 September 2014 - 22:13

Tanja:

Fijn dat ik mee mocht op deze reis het was genieten. Goede reis terug.
    Liefs Tanja